Golden Goose Db Super Star Sneakers In Leather With Suede Star Gold

Pedro, Beltran og Mets som sett av en sann Yankee Fan:

Det er midt i NFL-playoffs, og det som har grepet interessen til mange sports fans har vært off-season manøvrering og Oppkjøp av Mets og Yankees. Tidligere har idrettsmediene hevet baseballbransjen, de store pengekontraktene og lange rivaliser som gjør off season så interessant, men aldri så intenst som i år i NY. Først Pedro Martinez, da Carlos Beltran går til Mets har spsnude lagets front og sentrum i vår idrettsverden bevissthet. For første gang har Mets i lang tid fanget fantasien til sine fans med mulighetene for en dynamisk spennende sesong.

Alle som kjenner meg, vet at jeg elsker yankees. Og ja, jeg innrømmer scoffing på Mets i de siste årstidene. Noen kan lure på hvordan en Yankee-fan føler seg om den økende kraftige konkurransen over hele byen.

Som mange sanne Yankees-fans, ville jeg aldri se Pedro Martinez i pinstripes.

(Hei, jeg var aldri en Roger Clemmens aficionado).

Jeg har sett mange svergete fiender forlenge oliventaket i løpet av livet mitt. Jeg har sett at Berlinmur kommer ned, kommunismen feiler, og normal handel med Kina. Jeg har akseptert at Darth Vader en gang var en god fyr, og Tom Cruise kan spille en dårlig fyr, men alt det betyr ikke at jeg kanskje vil at Pedro Martinez skal spille for laget mitt. Så takk Herr Steinbrenner, for ikke å gjøre den avtalen. Men jeg vet at Pedro er en fantastisk kule, så hvorfor ikke have ham å vinne for et NY-lag, i en annen liga ??. det er perfekt!

Carlos Beltran er en annen sak. Ja, det ville være flott å se ham i en Yankee-oppstilling.

Jeg kunne se ham patruljere stadionets utfield. Som et bortskjemt barn som har fått ublu gaver gjennom hele livet, forventet jeg George å gjøre et siste øyeblikk, flytte og levere enda en skatt. I stedet tilbød han en annen pris: Randy Johnson. Jeg innrømmer at jeg hemmelighet håpet på begge spillerne og var litt disutnevnt. Til tross for dette er jeg veldig glad han dro til Mets.

Hvorfor? Fordi den ultimate spenningen for en ny sportsvifte (uansett om du elsker baseball eller ikke) er å ha en annen subway-serie. Det er vårt mekka, vårt jordiske paradis og nirvana, alle rullet inn i en. Det eclipses The Superbowl, Golden Goose Db Super Star Sneakers In Leather With Suede Star Gold har oss mer begeistret enn NBA playoffs, US Open og Master kombinert. NASCAR er ingenting når vi snakker Subway Series.

Så hvis du får Beltran, pitching Pedro, og ta noen overskrifter i the prosessen er begynnelsen på å gjøre den drømmen til virkelighet, og ta den på. Yankee-fans er klare.

Skrevet av Cheryl Wallad

Leave a Reply